Moderni markkinointiviestintätoimisto Vapa on nimittänyt uuden asiantuntijavalmentajan. Pia Gran tulee vahvistamaan Vapan tiimiälyvalmennustiimiä, Emma Nikan ja Satu Irisvikin seuraan. 

Granilla on kattava kokemus vuorovaikutusvalmennuksista, työyhteisöjen kehittämisestä sekä räätälöidyistä palautevalmennuksista. Granilla on Executive ja business Coach-, DiSC®- ja The Five Behaviors TM -sertifioinnit. Hän on toteuttanut valmennuksia muun muassa Beirsdorfille, Turun Ylioppilaskyläsäätiölle sekä  If Vahinkovakuutukselle. 

– Olen ihmiskeskeinen ja vuorovaikutusta korostava valmentaja. Minulle on tärkeää, että kulttuurin ja työyhteisöjen kehittämiseen suhtaudutaan arvokkaana strategisena työnä, Gran kertoo. 

Granin valmentamisen työkaluihin kuuluvat esimerkiksi DISC-profiilityökalu sekä perinteisemmät organisaatioiden kehittämistyökalut, kuten 360- ja 270-arvioinnit. Viimeiset vuodet ennen Vapalle siirtymistä Gran työskenteli Valmennustalo Educolla valmentajakonsulttina. 

Granin vahvuus on kyky yhdistää asioita ja hahmottaa suuria liiketoiminnallisia ja vuorovaikutuksellisia kokonaisuuksia. Hänet tunnetaan myös innostavana ja kannustavana kollegana. 

– Olen saanut vanhoilta työkavereilta kiitosta, kun olen kannustanut ja opettanut heitä luottamaan omiin vahvuuksiinsa. 

Vapalaisuudelta Gran odottaa mahdollisuutta päästä omalta osalta rikastuttamaan Vapan kulttuuria sekä toteuttamaan merkityksellisiä asiakastöitä. 

– Haluan elää Vapan mottoa vastuusta ja vapaudesta muutokseen todeksi!

Uuden tiimiälyvalmentajan tavoitteena on kasvattaa Vapan valmennusten määrää ja tunnettuutta. 

Vapan etäluennolla 10.6  klo 10–11 tiimiälyvalmentajamme Pia Gran, Satu Irisvik ja Emma Nikka kertovat, kuinka yrityskulttuuria vahvistetaan tiimiälyn keinoin. Ilmoittaudu mukaan luennolle.