Tule meille, harjoittelija!

Tule meille, harjoittelija!

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva osaaja, jolla on hyvä asenne? Vapa on markkinoinnin vaihtoehtotoimisto, jota ajavat näkemys, luovuus ja sisällöt. Meidät tunnetaan erityisesti sisältömarkkinoinnin osaajana, mutta olemme asiakkaidemme strateginen ja kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani brändin kehittämisestä kampanjoihin ja jatkuvaan tekemiseen. 

Nyt etsimme syksyksi 2023 joukkoomme harjoittelijoita proikkarin, kirjoittajan ja graafikon tehtäviin. Vapan harjottelijana pääset oppimaan ja kehittymään tekijänä hyvässä seurassa sekä hyödyntämään vahvuuksiasi markkinointiviestinnän kentällä.

Tätä toivomme sinulta

  • Kiinnostusta moderniin markkinointiviestintään ja sen alati muuttuvaan maailmaan
  • Innostusta ja oma-aloitteisuutta
  • Rohkeutta haastaa itseäsi ja astua mukavuusalueesi ulkopuolelle
  • Kokemusta esimerkiksi töistä, järjestötoiminnasta tai vapaaehtoisprojekteista

Älä huoli, sinun ei tarvitse osata kaikkea. Harjoittelijana olet oppimassa uutta ja kehittymässä ammattilaisena. Tärkeintä on, että olet positiivisen utelias etkä epäröi pyytää apua. Luotamme kaikkiin tekijöihimme, mutta kenenkään ei tarvitse selvitä yksin. Vapan työkulttuuri nojaa yhdessä tekemiseen asiakkaiden ja työkavereiden kesken. Lue tästä vielä kuvaukset eri rooleista:

Proikkaharjoittelija

Proikkariharkkana toimit aikataulutuksen, resursoinnin, raportoinnin ja projektinhallinnan tehtävissä. Olet asiakkuusvastaavan oikea käsi, joka auttaa tekemään tiimin arjesta mahdollisimman sujuvaa. Käytännössä toimit sekä tuotannon että luovien tukena. Työsi on myös asiakaspalvelua: vastaat asiakkuusvastaavan kanssa siitä, että hommat etenevät suunnitelmien mukaan, ja toimit linkkinä asiakkaan ja tiimin välillä.

Proikkaharjoittelijan työssä jokainen viikko on erilainen. Tartut uusiin tilanteisiin rohkeasti etkä hätkähdä pientä painetta. Olet reipas ja ratkaisukeskeinen – vaikean kysymyksen yllättäessä ensireaktiosi on “joo, selvitän!”. Työnkuvasi on vaihteleva, ja vahvuutesi vaikuttavat siihen, minkälaiseksi harjoittelujaksosi muodostuu. Opinnot esimerkiksi liiketalouden, viestinnän tai tuotannon saralta ovat plussaa. Sinulla on hyvä olla jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta tai tuottamisesta.

Graafikkoharjoittelija

Graafikkoharkkana sinulta odotetaan visuaalisen suunnittelun perustaitoja, oma-aloitteisuutta ja innostuneisuutta alaa kohtaan sekä jonkin verran aiempaa kokemusta ja monipuolisia työnäytteitä. Tunnet erilaiset digiympäristöt, tartut lennosta ideoihin ja tuotat niistä verkossa leviävää silmäkarkkia.

Vapalla pääset tekemään monipuolisten brändien parissa muun muassa infografiikkaa, kuvittamista, esiasteen leiskoja ja taittohommia. Työtehtävät vaativat InDesignin, Photoshopin ja Illustratorin sujuvaa hallintaa. Animointitaidot ovat plussaa!

Sisällönsuunnittelija/kirjoittajaharjoittelija

Sisällönsuunnittelijaharkkana olet mukana sisältötyön jokaisessa vaiheessa briiffistä suunnitteluun, tuotantoon ja tulosten analysointiin. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja ymmärrät eri juttutyyppien ja -tyylien mahdollisuudet. Rakastat kirjoittamista ja ideointia, tiimityönä ja itsenäisesti. Kokemus haastattelujen tekemisestä katsotaan eduksi, samoin muu kielitaito on plussaa.

Kirjoitustaidon ohella olet utelias muita tarinankerronnan välineitä, kuten infograafeja, podcasteja ja videoita, kohtaan. Osaat sytyttää aiheen eloon tarinan keinoin, oli kyse sitten hampaiden harjaamisesta tai eläkevakuutuksista. Olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja vaikuttamisesta somessa. Sinulla on laaja yleissivistys, ja olet kiinnostunut ajankohtaisista uutisista ja ilmiöistä.

Näin haet harkkaan

Hae harjoittelijan paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä ja lähettämällä lomake täällä. Lomakkeelle voit jättää linkkejä mahdollisiin työnäytteisiin. Haku päättyy 22.6.2023. Harjoittelu alkaa elokuussa ja kestää 5 kuukautta, ja tehtävän palkka on 1350 euroa/kk. Lisätietoja harjoittelusta antaa sähköpostitse Heli Hytönen (heli.hytonen@vapamedia.fi).

Tutustu Vapan entisiin harkkareihin ex-harkkareiden ystäväkirjassa.

Vapa on sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat rikastuttavat Vapan kulttuuria ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, sukupuolen, kielen, vakaumuksen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn vuoksi.