Siirry sisältöön

Vapa työpaikkana

Tervetuloa Vapalle!

Meillä itsenäinen työ on lupaus seikkailusta. Alati muuttuvalla alalla ja vauhdikkaassa toimistossa työskentely sytyttää sinut, etkä pelkää surffailla muutoksen aallonharjalla. Vapalla pääset hoitamaan työsi itsenäisellä otteella. Uudet haasteet saavat sinut innostumaan. Otat muutoksen arjessa ilolla vastaan ja fiilistelet sen tarjoamia uusia näkökulmia.

Vapalaisen tekemisen ytimessä on yrittäjähenkisyys: ajattelet isosti, mutta pidät samalla jalat tiukasti maassa. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa aina alusta loppuun saakka, ja tekemisen rikkaus tekee työtehtävistäsi vaihtelevia.

”Vapaus ja vastuu tehdä muutosta” on Vapan motto. Meillä pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja ohjautumaan juuri siihen suuntaan, mikä sinua kiinnostaa.

Vapa on sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat rikastuttavat Vapan kulttuuria ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, sukupuolen, kielen, vakaumuksen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn vuoksi.

Etkö löytänyt osaamistasi vastaavaa rekryilmoitusta?

Etsimme jatkuvasti uusia talentteja kasvavaan joukkoomme. Jos tunnet olevasi sydämeltäsi vapalainen, lähetä meille avoin hakemus.

rekry@vapamedia.fi