Siirry sisältöön

Vapa kasvaa ja kehittyy - liity joukkoomme!

Mitä toivomme tulevalta vapalaiselta?

Meillä itsenäinen työ on lupaus seikkailusta. Alati muuttuvalla alalla ja vauhdikkaassa toimistossa työskentely sytyttää sinut, etkä pelkää surffailla muutoksen aallonharjalla.

Vapalla pääset hoitamaan työsi itsenäisellä otteella. Et pelkää ottaa vastuuta omasta työstäsi ja uudet haasteet saavat sinut innostumaan. Tämä vuoksi otat muutoksen arjessa ilolla vastaan ja fiilistelet sen tarjoamia uusia näkökulmia.

Vapalaisen tekemisen ytimessä on yrittäjähenkisyys: ajattelet isosti, mutta pidät samalla jalat tiukasti maassa. Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa aina alusta loppuun saakka, ja tekemisen rikkaus tekee työtehtävistäsi vaihtelevia.

Vastuu tuo tietenkin mukanaan Vapautta.

Vapalla välitetään suurella sydämellä. Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on, ja jos erilaisuus olisi rikkautta, voisi Vapaa kutsua oikeaksi aarrearkuksi. Erinomainen meininki ei tietenkään synny itsestään, vaan on työntekijöiden yhdessä rakentama ja vaalima.

”Vapaus ja vastuu tehdä muutosta” on Vapan motto. Me uskomme, että jokaisella työntekijällä tulee olla mahdollisuus kehittää itseään, työympäristöään ja toimintamalleja – kunhan vain tarttuu itse härkää sarvista. Meillä pääset siis itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja ohjautumaan juuri siihen suuntaan, mikä sinua kiinnostaa. Isot ja kasvavat projektit tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen tekemiseen ja kutkuttelevaan kasvuun, sekä sinulle että Vapalle.