Vapa on yli 45 asiantuntijaa työllistävä modernin markkinointiviestinnän asiantuntijatalo. Olemme markkinointiviestintäalaa aktiivisesti uudistava, kannattavasti kasvava toimija. Uskomme jatkuvaan muutokseen ja kykyymme ylittää asiakkaan odotukset. Tarjoamme laaja-alaisesti moderneja asiantuntijapalveluita: markkinointiviestinnän strategista suunnittelua, purpose-pohjaista brändinrakennusta, työelämätaito-valmennuksia, monipuolista sisällöntuotantoa ja paljon muuta. Missionamme on auttaa asiakkaitamme uudistumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt haemme joukkoomme kokenutta osaajaa asiakkuusjohdon tehtäviin.

Client Director, Vapa kutsuu sinua

Asiakkuusjohtajana tehtävänäsi on vastata suurista, strategisesti tärkeistä asiakkuuksista. Sinulla on esimiesvastuu sekä tulosvastuu oman tiimisi osalta. Kuulut Vapan johtoryhmään. Tiedät mitä nuorten luovien ammattilaisten laadukas esimiestyö on. Tehtävänäsi on myös vetää isompia myyntejä ja varmistaa projektien laadukas läpivienti arjessa. 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja vaativista asiakkuusjohdon tehtävistä. Painotamme myös kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja hyviä ihmistaitoja. 

Tarjoamme paikan kiinnostavassa ja kasvavassa yrityksessä, kannustavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan siihen, miten töitä tehdään parhaalla mahdollisella tavalla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Vapan toimitusjohtaja Noora Wuolanne (puh. 045 354 5833) 23.3. klo 13–15 sekä 27.3. klo 10-12.

Lähetä meille CV, palkkatoive ja hakemus 29.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry@vapamedia.fi. Muistathan kirjoittaa hakemusta lähettäessäsi otsikkokenttään Client Director. 

Tule tekemään kanssamme muutosta!

Lue lisää Vapalla työskentelystä.

Käy tutustumassa monipuolisiin töihimme.