Hei tulevaisuuden tekijä! Etsimme parhaillaan syksylle 2021 harjoittelijoita. Lue alta tarkemmat tiedot harjoittelumme sisällöstä ja selvitä, olisimmeko me hyvä match!

Onko tavoitteenasi kehittyä markkinointialan huippuosaajaksi? Palatko halusta tietää kuinka ketterää markkinointia tehdään vauhdikkaassa toimistoympäristössä? Tässä on tilaisuutesi.

Vapa hakee parhaillaan harjoittelijoita syksylle 2021 erilaisilla osaamistaustoilla ja innokkaalla asenteella. Haemme tulevaisuuden kykyjä niin tuottajan, sisällönsuunnittelijan kuin graafikon monipuolisiin tehtäviin. Alta löydät tarkemmat kuvaukset erilaisista harjoittelupositioistamme.

Tuottajaharjoittelija

Tuottajaharjoittelijana toimit aikataulutuksen, resurssoinnin, raportoinnin ja projektinhallinnan tehtävissä. Olet asiakkuusvastaavan oikea käsi, joka auttaa tekemään tiimin arjesta mahdollisimman sujuvaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toimit niin tuotannon, luovien kuin sisällönsuunnittelijoiden tukena. Työsi on myös asiakaspalvelua: vastaat yhdessä asiakkuusvastaavan kanssa siitä, että hommat etenevät yhteisten suunnitelmien mukaan asiakkaan näkökulmasta, ja toimit linkkinä asiakkaan ja tiimin välillä.

Tuottajaharjoittelijan työssä jokainen viikko on erilainen. Tartut monenlaisiin tilanteisiin rohkeasti etkä hätkähdä pientä painetta. Olet reipas ja ratkaisukeskeinen – vaikean kysymyksen yllättäessä ensireaktiosi on “joo, selvitän!”. Työnkuvasi on vaihteleva ja omat vahvuutesi vaikuttavat vahvasti siihen, minkälaiseksi harjoittelujaksosi muodostuu. Opinnot esimerkiksi liiketalouden, markkinoinnin ja viestinnän tai tuotannon saralta ovat plussaa, ja sinulla on hyvä olla jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta tai tuottamisesta.

Graafikkoharjoittelija

Graafikkoharkkana sinulta odotetaan visuaalisen suunnittelun perustaitoja, oma-aloitteisuutta, innostuneisuutta alaa kohtaan sekä kiitettävää määrää aiempaa kokemusta ja monipuolisia työnäytteitä. Tunnet erilaiset digiympäristöt, tartut lennosta ideoihin ja tuotat niistä verkossa leviävää silmäkarkkia.

Vapalla pääset tekemään monipuolisten brändien parissa muun muassa infografiikkaa, kuvittamista, esiasteen leiskoja ja taittohommia. Työtehtävät vaativat InDesignin, Photoshopin ja Illustratorin sujuvaa hallintaa. Animointitaidot ovat plussaa!

Sisällönsuunnittelunharjoittelija

Haemme harjoittelijoita sisällönsuunnitteluun kahdella eri painotuksella: viestinnällisempään työhön tai luovan suunnittelun tueksi. 

Sisällönsuunnittelijaharkkana olet mukana sisältötyön jokaisessa työvaiheessa briiffistä suunnitteluun, tuotantoon ja tulosten analysointiin. Hallitset suomen kielen erinomaisesti ja ymmärrät eri juttutyyppien ja -tyylien mahdollisuudet. Kokemus haastattelujen tekemisestä katsotaan eduksi. Kirjoitustaidon ohella olet utelias myös muita tarinankerronnan välineitä, kuten infograafeja, podcasteja ja videoita, kohtaan.

Rakastat kirjoittamista ja ideointia, niin tiimityönä kuin itsenäisesti. Osaat sytyttää aiheen eloon tarinan keinoin, oli kyse sitten hampaiden harjaamisesta tai eläkevakuutuksista. Olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja vaikuttamisesta somessa.

Yleiset tiedot ja hakuohjeet

Vapan harjoittelu on palkallinen ja kokopäiväinen. Syyskauden harjoittelujakso kestää noin viisi kuukautta (elo-syyskuulta joulukuulle). Oppimiskäyrä on tunnetusti työyhteisössämme korkea. Takaamme harjoittelijoillemme olosuhteet, joissa jokaisen ammattitaito voi kehittyä hulppealla vauhdilla.

Harjoittelijamme saavat käyttöönsä työkoneen ja muut tarvittavat työvälineet, lounasseteliedun, välipalaedun ja joustavat etätyöskentelymahdollisuudet.

Mikä haluat Vapan harjoittelijaksi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus tämän linkin takaa löytyvän sähköisen hakulomakkeen kautta 11.7.2021 mennessä. Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit Vapalle sopiva harjoittelija, millaista osaamista sinulla jo on ja mikä harjoittelupositio sinua kiinnostaa.

Lisätietoja harjoittelusta antaa Jasmiina Parta torstaina 24.6.2020 klo 9–12 ja tiistaina 29.6. klo 12-15 numerosta 040 577 4055. Viestimme kaikille hakijoille viimeistään elokuun puoliväliin mennessä harjoitteluprosessin etenemisestä.

Voit lukea lisää vapalaisuudesta täällä. Toivottavasti tapaamme haastatteluissa!

Terkuin, vapalaiset