Vapa on ketterän markkinoinnin kumppani. Meillä strateginen näkemys ja luova tarinankerronta puhaltavat brändejä eloon.

Me Vapalla ajattelemme isosti, mutta samalla pidämme jalat tiukasti maassa. Meillä työskennellään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa ja tekemisen rikkaus tekee työtehtävistä vaihtelevia. Vapaus ja vastuu tehdä muutosta on Vapan motto. 

Vapan luovuus kasvaa

Luovana strategina olet strategisen ajattelun esimerkki sekä vapalaisille että asiakastyössä. Työskentelet saumattomasti luovan tiimin ja muiden strategien kanssa kehittäen innovatiivisia, ajankohtaisesti ja kulttuurisesti merkityksellisiä strategioita, jotka inspiroivat ja muuttavat tapaamme ajatella. Haluamme, että nautit asiakastyöstä ja sinulla on siitä jo kokemusta. Yhteistyössä luovien tiimien kanssa olet osa muutosta, joka inspiroi ja tuo tulosta.

Vapan uusi luova strategi motivoituu ongelmanratkaisusta, haluaa jakaa näkemyksensä ja toimii luontevasti konsultoivassa roolissa. Sinulla on erinomaiset tarinankerronta-, työpaja- ja kommunikointitaidot, analyyttinen mieli ja intohimoinen ote työhön.

Tätä odotamme

  • Näkemyksellisyyttä ja argumentointikykyä.
  • Fasilitointitaitoja ja kokemusta asiakastyöstä. 
  • Kykyä suunnitella strategisia ratkaisuja tukemaan luovaa työtä selkeiden briiffien avulla.
  • Kokemusta ja osaamista, jolla suorittaa alustavaa laadullista tutkimusta ja ohjata tutkimuksen kehittämistä.
  • Halua löytää harmoniaa eri näkökulmien välille.
  • Hyvää empatiakykyä.
  • Vähintään 5+ vuoden kokemusta viestinnän ja/tai markkinoinnin vastaavissa tehtävissä.
  • Soveltuvaa koulutusta.

Tätä me tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset muotoilemaan positiostasi itsesi näköisen – voimme räätälöidä tehtävänkuvan parhaiten tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä. Tule siis sellaisena kuin olet, ja ole meillä oma itsesi. Meillä kollegat kohdataan ihmisinä ja töitä tehdessä pidetään myös hauskaa. 

Pääset osallistumaan Vapan omien strategisten mallien kehittämiseen ja luomaan samalla uutta myös asiakkaillemme. Lisäksi pääset osaksi luovaa ja kunnianhimoista tiimiä, johon kuuluu strategeja, visualisteja ja sisällöntuottajia.

Vapa on askeleen päässä isosta breikistä. Juuri nyt on erittäin otollinen hetki lähteä mukaan ja olla osa Vapan kasvua. 

Hae luovan strategin paikkaa 17.09 mennessä lähettämällä hakemus ja CV otsikolla “Luova Strategi Vapalle 2021” sähköpostitse osoitteeseen rekry@vapamedia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Walli. Tavoitat Riinan sähköpostitse osoitteessa riina.walli@vapamedia.fi ja puhelimitse numerosta 0406892881.

Vapa on sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat rikastuttavat Vapan kulttuuria ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, sukupuolen, kielen, vakaumuksen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn vuoksi.