Vapa on ketterän markkinoinnin kumppani. Meillä strateginen näkemys ja luova tarinankerronta puhaltavat brändejä eloon.

Me Vapalla ajattelemme isosti, mutta samalla pidämme jalat tiukasti maassa. Meillä työskennellään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa ja tekemisen rikkaus tekee työtehtävistä vaihtelevia. Vapalla sinulla on vapaus ja vastuu tehdä muutosta.

VAPAN TIIMI KASVAA: HAEMME CLIENT LEADIA

Asiakkuuksista vastaavan positiossa olet asiakkaan ja toimiston välinen silta. Edustat asiakasta toimistossa ja toimistoa asiakkaalla tulkiten ja johtaen molempia. Yhteistyössä luovien tiimien kanssa olet luontevasti osa muutosta, joka inspiroi ja tuo asiakkaalle tulosta.

Löydät asiakkaan liiketoiminnasta sulavasti kohdat, joihin Vapan innovatiiviset, ajankohtaiset ja merkitykselliset ratkaisut ovat avuksi. Käyt strategisesti tärkeä keskustelut asiakkaan liiketoiminnasta, tavoitteista ja budjetista. Pystyt hyödyntämään koko Vapan osaamista ja asiantuntijuutta asiakkaasi hyväksi. Olet vastuussa sinulle osoitettujen asiakkuuksien budjetista ja myynnin kasvattamisesta.

Haemme rohkeaa, sisukasta ja muuntautumiskykyistä ihmistä, joka välittää työtovereistaan ja asiakkaistaan. Haluamme ylläpitää avoimuutta ja matalaa hierarkiaa, sekä kasvattaa kulttuuria, jossa on innostavaa ja kehittävää tehdä töitä.

Menestyäksesi tässä työssä, sinulla on:

-Halu ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja kyky solmia kestäviä asiakassuhteita.
-Taitoa ymmärtää Vapan visio ja tulkita sitä asiakkaille.
-Pätevyys johtaa tiimejä luovaa työtä tukien.
-Näkemyksellistä organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä.
-Kokemusta asiakkuuksien johtamisesta.

Tätä me tarjoamme sinulle:

Tässä tehtävässä pääset muotoilemaan positiostasi itsesi näköisen – voimme räätälöidä tehtävänkuvan parhaiten tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä. Tule siis sellaisena kuin olet, ja ole meillä oma itsesi. Meillä kollegat kohdataan ihmisinä ja töitä tehdessä pidetään myös hauskaa.

Pääset osallistumaan asiakkuustiimin kehittämiseen ja aidosti vaikuttamaan siihen, miten töitä tehdään parhaalla mahdollisella tavalla.  Pääset osaksi luovaa ja kunnianhimoista porukkaa asiakkuuksista vastaavia, sisällöntuottajia, strategeja ja visualisteja.

Hae työpaikkaa 30.1. mennessä lähettämällä hakemus ja CV otsikolla “Client Lead Vapalle 2022” sähköpostitse osoitteeseen rekry@vapamedia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Client Director Niina Uotila.
Tavoitat Niina puhelimitse numerosta 050 591 3305 tammikuun 3. päivä lähtien.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen niina.uotila@vapamedia.fi.

Vapa on vahvasti sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat sekä rikastuttavat Vapan kulttuuria että tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään, rodun, värin, sukupuolen, esteellisyyden, iän, uskonnon, seksuaalisen suuntauksen, alkuperän, etnisyyden tai muun ihmisoikeuksia loukkaavan syyn vuoksi.