Tule meille, Copy / Creative

Traineehaku 2024

Tule meille, Copy / Creative

Vapa on markkinoinnin vaihtoehtotoimisto, jota ajavat näkemys, luovuus ja sisällöt. Olemme asiakkaidemme strateginen ja kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani brändin kehittämisestä kampanjoihin ja jatkuvaan tekemiseen somessa ja perinteisissä medioissa. Meidät tunnetaan erityisesti vaikuttavan sisältömarkkinoinnin osaajana. 

Olemme tiimi kunnianhimoisia ja kasvuhakuisia markkinoinnin ammattilaisia. Nyt etsimme joukkoomme Copy / Creativea. Vapan työkulttuuri nojaa yhdessä tekemiseen asiakkaiden ja työkavereiden kesken. Uskomme, että meillä on vapaus ja vastuu tehdä muutosta, tänään ja huomenna.

 

Vapa vahvistaa luovaa suunnitteluosaamistaan some fokuksessa 

Työsi painopiste on luovassa suunnittelussa kirjoittamisen näkökulmasta, mutta taidat konseptisuunnittelun myös laajemmin. Hahmotat taktisia, myyntiä edistäviä ja pitkän aikavälin brändiarvoa kasvattavia toimenpiteitä ja sovellat niitä markkinoinnin suunnittelussa.

Vastuullasi on toimia projekteissa luovana kirjoittajana ja konseptisuunnittelijana. Olet työurallasi  kartuttanut jo jonkin verran kokemusta copy / konseptisuunnittelijana ja suhtaudut intohimoisesti sosiaaliseen mediaan: sen trendien ja kanavien kehittymiseen ja siihen vastaamiseen luovien ideoiden avulla. Vapalla työskentelet yhdessä visuaalisten suunnittelijoiden kanssa asiakkaiden tarpeisiin vastaten luovan johtajan tuella.

 

Tätä me tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kiinnostavien brändien kanssa osana kunnianhimoista asiantuntijatiimiä, johon kuuluu strategeja, visualisteja, suunnittelijoita ja kirjoittajia. Tule siis sellaisena kuin olet, ja ole meillä oma itsesi. Meillä kollegat kohdataan ihmisinä ja töitä tehdessä pidetään myös hauskaa.  

 

Hae Copy / Creativen paikkaa 2.8 mennessä lähettämällä hakemus, CV ja portfolio työnäytteistä otsikolla “Copy / Creative Vapalle 2024” sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vapamedia.fi

 Vapa on sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat rikastuttavat Vapan kulttuuria ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, sukupuolen, kielen, vakaumuksen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn vuoksi.