Vapa valmentaa

Me Vapalla valmennamme vahvalla osaamisellamme asiakkaiden tiimejä niin työelämätaitojen, median ja somen kuin sisältöjenkin aihealueilla – myös etänä.

Kaikki Vapan valmennukset ovat laajuudeltaan, sisällöltään sekä tavoitteiltaan räätälöitäviä. Ne suunnitellaan asiakkaan omien tarpeiden mukaan, yhdistellen juuri heille tärkeitä elementtejä ja sisältöjä Vapan valmennusteemoista ja sisällöistä. Lähes kaikki valmennukset voidaan toteuttaa erilaisina valmennustyyppeinä. Vapan valmentajat auttavat tunnistamaan asiakkaan tarpeen niin laajuudeltaan kuin sisällöltään.

Valmennustarjontamme erilaiset valmennustyypit ja sisällöt ovat kuin tapas-lajitelma, josta jokainen löytää itselleen sopivan annoksen yhdistelemällä eri asioita. Mix and match!

Valmennustyypit

– Koko päivän valmennukset
– Puolen päivän valmennukset
– Valmennusohjelmat
– Minivalmennusohjelmat
– Inspiraatiopuheenvuorot ja luennot
– One-on-one -sparrailut
– Tiimipäivät

Valmennuksia kolmesta eri teemasta

Työelämätaidot
– Tiimiäly-kokonaisuudet
– Asenne ja vahvuudet
– Jaettu merkitys ja lupa toimia
– Rikastava vuorovaikutus
– Palautekulttuuri
– Esiintymistaidot

Media ja some
– Media
– Sosiaalinen media
– Kriisiviestintä
– Vastuullisuusviestintä
– Asiantuntijuuden rakentaminen
– Esiintymistaidot

Sisällöt
– Kirjoittaminen ja sisällöntuotanto
– Ennen tekstiä -tekniikat
– Vetovoimainen teksti
– Blogit ja mielipide
– Luova ajattelu
– Sisältömarkkinoinnin ABC
– Strateginen tarinankerronta

Valmennusfilosofiamme

Valmennusfilosofiamme perustuu Vapan omaan kulttuuriin ja tapaan toimia. Meille se tarkoittaa sitä, että voidakseen kehittyä, on uskallettava herättää tunteita, oppia uutta sekä viedä itseään ja muita eteenpäin myös sinne, missä ei ole ennen ollut.

Me uskomme empatiaan, yhteistyöhön, palautteeseen ja avoimuuteen. Tähän perustamme myös tuloksekkaat, henkilökohtaiset ja antoisat valmennuksemme. Kaikissa valmennuksissamme osallistujat kokevat aitoa läsnäoloa, saavat henkilökohtaista ja rakentavaa palautetta sekä löytävät itsestään jotain uutta. Haluamme kohdata ihmiset ja antaa heidän sisäisen motivaationsa vahvistua ja tiimityönsä kasvaa entistä paremmaksi.

Jokaisella meistä on vapaus ja vastuu tehdä muutosta.

Valmennusreferenssit

Työelämätaidot: Tiimiälykästä kulttuuria NEOT:illaLue, miten tiimiäly-valmennusohjelma auttoi NEOTia kohti osallistavampaa yrityskulttuuria! 


Kiinnostuitko Vapan valmennuksista? Ole yhteydessä ja autamme valitsemaan tarpeisiinne sopivat valmennustyypit- ja teemat.

Satu Irisvik
Senior Advisor, People Development
satu.irisvik@vapamedia.fi
050 367955

“Satu on tiimiälyn, kulttuurin ja vuorovaikutuksen johtava asiantuntija, ja vastaa Vapan kulttuuriprojekteista ja valmennuksista. Hän auttaa Vapan asiakkaita muutostilanteissa, vuorovaikutuksen vahvistamisessa ja lisäämisessä sekä voittavan kulttuurin rakentamisessa.”

Emma Nikka
Advisor & Trainer, Team Intelligence
emma.nikka@vapamedia.fi
045 1128224

Emma on työelämätaitojen asiantuntija ja tiimiälyvalmentaja, jolla on usean vuoden kokemus asiakkuuksien hallinnasta. Emma on erinomainen vahvistamaan erilaisten tiimien työskentelyä ja rikasta vuorovaikutusta.