Sisällönsuunnittelija, hae meille!

Sisällönsuunnittelija, hae meille!

Vapa on markkinoinnin vaihtoehtotoimisto, jota ajavat näkemys, luovuus ja sisällöt. Meidät tunnetaan erityisesti vaikuttavan sisältömarkkinoinnin osaajana, mutta olemme asiakkaidemme strateginen ja kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani brändin kehittämisestä kampanjoihin ja jatkuvaan tekemiseen. 

Olemme tiimi kunnianhimoisia ja kasvuhakuisia markkinoinnin ammattilaisia. Nyt haemme joukkoomme monipuolista, idearikasta sekä suomen ja englannin hallitsevaa sisällönsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Vapan työkulttuuri nojaa yhdessä tekemiseen asiakkaiden ja työkavereiden kesken. Uskomme, että meillä on vapaus ja vastuu tehdä muutosta, tänään ja huomenna.

Tule täydentämään Vapan luovaa tiimiä

Sisällönsuunnittelijana osallistut sisältötyön jokaiseen vaiheeseen ja vastaat vaikuttavien sisältöjen ideoinnista ja toteutuksesta. Olet jo kokenut kirjoittaja, teet työsi itsenäisellä otteella ja loihdit puhuttelevia sisältöjä, jotka vastaavat asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin. 

Tätä toivomme sinulta

  • Sinulla on työkokemusta toimittajan tai muusta toimituksellisesta työstä vähintään kolmen vuoden ajalta. Etsimme sisällönsuunnittelijaa, joka nappaa nopeasti kiinni niin uusista toimialoista kuin tyylilajeista, joten annamme arvoa monipuolisille työnäytteille.
  • AI-työkalut ovat sinulle tuttuja, ja hyödynnät tekoälyä työssäsi (esim. ChatGPT).
  • Kyky tuottaa sujuvaa tai natiivitasoista englanninkielistä sisältöä on plussaa. Myös muu sujuva kielitaito katsotaan eduksi.
  • Olet tarkka oikeakielisyydestä, mutta osaat myös leikitellä kielellä. Sinulta luonnistuvat niin naseva otsikointi ja ytimekkäät somepostaukset kuin analyyttiset, perehtymistä vaativat tekstit ja eri alojen asiantuntijoiden haastattelut. 
  • Olet paitsi erinomainen kirjoittaja, myös luova ja idearikas suunnittelija. Ideoit ajankohtaisia näkökulmia ja mukaansatempaavia jutturakenteita näkemyksellisellä ja rohkealla otteella. Olet valmis tutkimaan uusia ja vaativiakin aihepiirejä sekä jalostamaan ne kohderyhmää puhuttelevaan muotoon.
  • Tunnet eri kanavat ja löydät kuhunkin tilanteeseen sopivat sisältötyypit ja tyylilajit, sillä ymmärrät niiden mahdollisuudet. Ymmärrät myös median toimintaa ja ansaitun median logiikkaa, ja osaat hyödyntää ymmärrystä sisältöjä ideoidessasi.
  • Pidät asiakkaan lähtökohtia ja kohderyhmien tarpeita mukana läpi ideoinnin, konseptoinnin ja toteutuksen.
  • Sytyt tiimityöstä ja yhteisestä ideoinnista, mutta olet myös tottunut työskentelemään itsenäisesti.
  • Olet valmis vastaamaan sisältökokonaisuuksien hallinnasta ja tiimin muiden kirjoittajien työn ohjaamisesta sekä voit toimia ensimmäisenä kontaktihenkilönä asiakkaalle.

Tätä tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset täydentämään kirjoittajakaartiamme osaamisellasi. Tule siis sellaisena kuin olet, ja ole meillä oma itsesi. Meillä kollegat kohdataan ihmisinä ja töitä tehdessä pidetään myös hauskaa. Pääset osaksi kunnianhimoista tiimiä, johon kuuluu strategeja, visualisteja, suunnittelijoita ja kirjoittajia. Työskentelemme pääsääntöisesti uudella toimistollamme Helsingin Hakaniemessä, mutta myös etätyö on mahdollista. 

Hae sisällönsuunnittelijan paikkaa mahdollisimman pian lähettämällä hakemus, CV, palkkatoiveesi ja työnäytteitä osaamisestasi (esim. portfolio tai linkkejä töihisi) sähköpostitse osoitteeseen rekry@vapamedia.fi. Otsikoi viestisi “Sisällönsuunnittelija Vapalle 2023”. Haku päättyy 22.6.2023. Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Creative, content design Paula-Maija Wallin (paula-maija.wallin@vapamedia.fi).

Vapa on sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat rikastuttavat Vapan kulttuuria ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, sukupuolen, kielen, vakaumuksen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn vuoksi.