Project Manager

Project Manager

Vapa on markkinoinnin vaihtoehtotoimisto, jota ajavat näkemys, luovuus ja sisällöt. Meidät tunnetaan erityisesti vaikuttavan sisältömarkkinoinnin osaajana, mutta olemme asiakkaidemme strateginen ja kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani brändin kehittämisestä kampanjoihin ja jatkuvaan tekemiseen. 

Olemme tiimi kunnianhimoisia ja kasvuhakuisia markkinoinnin ammattilaisia. Nyt etsimme joukkoomme Project Manageria. Vapan työkulttuuri nojaa yhdessä tekemiseen asiakkaiden ja työkavereiden kesken. Uskomme, että meillä on vapaus ja vastuu tehdä muutosta, tänään ja huomenna. 

Kasva asiakkuuksien mukana

Tässä positiossa olet vastuussa projektien hallinnasta ja johtamisesta sekä keskeisissä asiakkuuksissamme että pienemmissä projekteissa.

Olet täsmällinen ja kokenut projektipäällikkö, jolta hoituvat tehtävät töiden briiffaamisesta aineistojen toimituksiin. Otteesi asiakastyöhön on innostuva ja projektien sujuvuus sinulle kunnia-asia. Sinulla on intohimoinen ote työhön ja halu kehittää sitä proaktiivisesti.

Tätä toivomme sinulta

  • Intohimoista suhtautumista brändeihin, markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan.
  • Paloa asiakastyöhön ja ongelmanratkaisuun.
  • Kykyä hallita aikatauluja ja kustannuksia sekä osaamista reagoida muuttuneisiin tarpeisiin.
  • Halua kehittää työskentelytapoja ja projektinhallinnan työkaluja.
  • Innostusta työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja tukea tiimiä projektin eri vaiheissa.
  • Halua tukea Client Leadia asiakkuuksien kehittämisessä. 
  • Vähintään kolmen vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä markkinoinnin tai viestinnän alalla.

Tätä tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset muotoilemaan positiostasi itsesi näköisen. Tule siis sellaisena kuin olet, ja ole meillä oma itsesi. Meillä kollegat kohdataan ihmisinä ja töitä tehdessä pidetään myös hauskaa. Pääset osaksi kunnianhimoista tiimiä, johon kuuluu strategeja, visualisteja, suunnittelijoita ja kirjoittajia.

Hae Project Managerin paikkaa 12.5. mennessä lähettämällä hakemus ja CV otsikolla “Project Manager Vapalle 2023” sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vapamedia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Hytönen (heli.hytonen@vapamedia.fi). 

Vapa on sitoutunut monimuotoisuuteen ja yhdenvertaisuuteen. Uskomme, että erilaiset kokemukset ja taustat rikastuttavat Vapan kulttuuria ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme. Vapa ei syrji ketään iän, alkuperän, kansalaisuuden, sukupuolen, kielen, vakaumuksen, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn vuoksi.